Langkah demi langkah melukis pola seluar.

Perkongsian asal oleh Yuniar Saharan (fb). Saya tunjukkan cara buat pola seluar ye... sebb semalam ada yg bagi tau kurang jelas dan tulisan tak nampak harap serba sedikit dpt bantu Geng Jahit melukis pola lepas ni dgn mudah nak faham. Selamat mencuba.

Advertisements

Lagi pola baju potongan princess.

Cikgu Jefrrey kata, sekian lama duk buat benda sama... cemuih jugak noooo. Tapi demi sesuap nasi, gagah jugak la. Sama la saya pun. Walau cemuih la setiap kali nak potong kain buat baju kena lukis pola... demi sebuah pemahaman, ilmu dan kemahiran yang berterusan, ku gagahi jua. 😃😃 "Practice makes perfect" laaa kan... macamla tak … Continue reading Lagi pola baju potongan princess.

POLA Dress Kembang garis puteri.

Garis Puteri = Princess Line. Jangan keliru pula ya, tiba-tiba gunakan istilah bahasa Melayu habis terbang semua ilmu jahitan tak sampai leh nak recall pulak apekebenda Garis Puteri. 😂😂😂 Dibawah ini dikongsikan ilmu dari Cikgu Jefrrey Ibrahim... termasuk caption semua dr cikgu juga. Untuk rujukan lanjut saya letakkan juga link kepada posting beliau yg asal, … Continue reading POLA Dress Kembang garis puteri.